Revenium bylo minulý týden jedním z 35 vystavovatelů na Veletrhu pracovních příležitostí na České zemědělské univerzitě. Akce se zúčastnilo 1263 studentů, kteří se u našeho stánku ptali nejen na možnost zaměstnání, ale i stáží.

„Letos poprvé byla návštěvnost měřena pomocí čteček studentských karet,“ uvedl Lukáš Gábor z Career Center.

Revenium se ocitlo ve společnosti zajímavých potenciálních zaměstnavatelů, jako jsou ČSOB, Škoda Auto, PwC, Lego, Nestlé či Ministerstvo zahraničních věcí.

Studenti se měli možnost zeptat na cokoliv, co je ohledně budoucího zaměstnání napadlo.

U stánku Revenia na zvídavé otázky odpovídaly kolegyně Petra Horáková, Anna Burdová a Nikola Martinková.

Posluchače zajímala tematika neziskového sektoru obecně – a to nejen kvůli seminárním a diplomovým pracím. Táhla i možnost spolupráce, na kterou se ptali hlavně studenti se specifickými potřebami.


Největší podíl návštěvníků byl z Provozně ekonomické fakulty – 17 procent studentů bylo přitom z IT oborů. Velký byl i podíl studentů Technické fakulty.

Foto: Career Center ČZÚ

Marie Zemanová

Marie Zemanová

Její sloupek #za-zrak jste mohli v magazínu Inspirante číst od roku 2019. Ve stejnojmenném blogu informuje o životě bez zraku v souvislostech i na Facebooku. Po letech v médiích se nyní v sociálním podniku Spolu s vámi věnuje PR a lektoruje na workshopech o zrakovém handicapu.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!