Srdečně vás zveme na akci Benefice Mrtvice, kterou má pod palcem sdružení Ergo Aktiv. V sobotu 6. října od 18 hodin do půlnoci zahraje ve Foru Karlín pět kapel na podporu tří mladých lidí, kteří se vrací do života po mrtvici. Objevte příběhy osmadvacetileté Elišky a děvetatřicetiletého ZdeňkaPetra.

Velkolepý návrat na scénu zažije kapela NEREZ se zpěvačkou Lucií Šoralovou, uslyšíte také Davida Krause, Generation Jam,  November 2nd a Vasilův rubáš.

Večerem provede Jana Plodková s Tomášem Měcháčkem, promluví také MUDr. Jan Vojáček, Vojtěch Lust a další.

Vstupenky na akci stojí 150, 300 nebo 600 korun a celý výtěžek jde na podporu léčby Elišky, Zdeňka a Petra. Tak se přijďte bavit na jejich účet!

Redakce

Redakce

Magazín Inspirante je zaměřen na žurnalistiku, která nejen upozorňuje na nejrůznější sociální problémy, ale především nabízí řešení a pozitivně motivuje. Na redakci, grafice, provozu i inzerci se podílejí převážně lidé se zdravotním (či jiným) znevýhodněním. Tvoříme střechu informaci v rámci témat, která propojují oblasti zdravotní, sociální a vzdělávací. Baví nás rozmanitý pohled svět a doufáme, že bude s námi bavit i vás. Vznikli jsme jako jeden z projektů neziskové organizace Revenium. Jsme však tady, abychom spolupracovali se všemi neziskovými i ziskovými organizacemi, se všemi lidmi, pro které jsou témata rozmanitosti, inkluze a propojování různých světů důležitá.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!