V předvánočním čase nás v NEJSEMTABU napadlo, že bychom moc rády udělaly lidem radost nějakým nevšedním zážitkem. Tou dobou jsme navázaly spolupráci s firmou Tamsin, která dodává na český trh dámskou módu z Velké Británie. A jelikož šaty dělají člověka, nápad byl na světě! Vyzveme ženy, aby se nám přihlásily do soutěže, tři z nich vylosujeme a obdarujeme je šaty vybranými přímo pro ně. Podtitulem soutěže bylo „Vykroč do nového roku sebevědomá a krásná“, což my jsme se jim snažily maximálně splnit. Kromě šatů od nás byly výherkyně pozvány do luxusního pražského ateliéru, kde na ně čekala vizážistka a profesionální fotograf.

Udělaly jsme si s holkami jednu prosincovou sobotu skvělou dámskou jízdu plnou dobrého jídla a pití (nikdo dobré jídlo neocení tak dobře, jako pacient zvyklý na nemocniční stravu!). Osobně od začátku hodně věříme v sílu terapie sdílením a tady byla nádherná možnost účinky sdílení pozorovat. Neskutečně nás hřálo u srdce, když jsme kolem sebe mohly vidět krásné ženy s úsměvem na tváři i přesto, jak těžkými a náročnými zkušenostmi si musely projít.

Přejeme vám hodně zdraví do nového roku a těšíme se na další vaše příběhy.

Tereza a Nikola

Článek vyjde také v únorovém čísle časopisu Helios od firmy Coloplast

 

Foto: Jan Hrdý

Tereza Nagyová

Tereza Nagyová

Od roku 2015 působila Tereza Nagyová ve stomické pacientské organizaci České ILCO z.s. - dobrovolné sdružení stomiků, díky čemuž, jak sama říká, dostala odvahu mluvit otevřeně o životě se stomií a psát blog Nejsemtabu.cz. Nedlouho na to se rozhodla šít speciální prádlo pro stomiky pod značkou MyPouch. I proto se Tereza připojila k projektu Revenium, a tak na Inspirante najdete její sloupek #nejsemtabu.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!