Soutěžte o možnost vyrobit si vlastní čokoládu

Vyhrajte s Inspirante.cz jeden ze tří voucherů na „Vytvoř si svou vlastní čokoládu“ do pražského Orion Ateliéru

Zažijete jedinečnou atmosféru místa, kde se mísí tradice s tvůrčí svobodou. Můžete dát průchod své fantazii a vytvořit si čokoládu, která dosud existovala jen ve vašich snech…

Čokoládový mistr připraví sametově jemný základ s 68% obsahem kakaa, kterému vdechnete život právě vy…

Vyhrává každá třetí správná odpověď na otázku:

Značka Orion se poprvé rozzářila:

a) v roce 1896
b) po 2. světové válce

Vaše odpovědi pošlete na e-mail soutez@inspirante.cz.forrest.miniserver.cz do 30. června do 23.55 hodin. Vyhrává každá správná třetí odpověď, a to až do vyčerpání voucherů.

Vítěze budeme vzápětí kontaktovat. Ti se pak musejí objednat alespoň týden předem.

Jeden voucher platí pro jednu osobu a tvoření vlastní čokolády se bude konat buď v sobotu nebo v neděli. Platnost voucheru je měsíc.

Místo konání:

Orion Ateliér
Jungmannovo náměstí 773/11
Praha 1 – Nové Město
110 00

Otevírací doba: 9–21 hodin

Web: www.orion-atelier.cz

Těšíme se na vaše odpovědi.

 

Foto: pixabay

Picture of Redakce

Redakce

Magazín Inspirante je zaměřen na žurnalistiku, která nejen upozorňuje na nejrůznější sociální problémy, ale především nabízí řešení a pozitivně motivuje. Na redakci, grafice, provozu i inzerci se podílejí převážně lidé se zdravotním (či jiným) znevýhodněním. Tvoříme střechu informaci v rámci témat, která propojují oblasti zdravotní, sociální a vzdělávací. Baví nás rozmanitý pohled svět a doufáme, že bude s námi bavit i vás. Vznikli jsme jako jeden z projektů neziskové organizace Revenium. Jsme však tady, abychom spolupracovali se všemi neziskovými i ziskovými organizacemi, se všemi lidmi, pro které jsou témata rozmanitosti, inkluze a propojování různých světů důležitá.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!

Udržitelnost a etika skupiny ČEZ