Revenium rozdělilo 350 respirátorů od štědrého donora

Předsedkyně představenstva neziskové organizace Revenium Hana Potměšilová v pátek předala dar 200 respirátorů od společnosti 3M na onkologickou kliniku FN Motol.

A když už do motolské nemocnice jela, předala přednostce tamní onkologie, docentce Janě Prausové také naši kávu Naturpark 12, protože i lékaři potřebují dodat dobrou energii do žil! S docentkou Prausovou Revenium dlouhodobě spolupracuje na řadě zdravotnických a osvětových témat.

Už ve středu 8. dubna předá Hana Potměšilová dalších 150 respirátorů Domovu  sv. Josefa v Žirči, což je jediné tuzemské hospicové zařízení, které se stará o pacienty s roztroušenou sklerózou. „Už téměž dvacet let se profesně věnuji problematice rozstroušené sklerózy, proto bylo jasné, že část daru předáme právě tam. Respirátory nám věnoval mělnický dárce s tím, že Reveniu důvěřuje a ví, že ochranné prostředky rozdá skutečně potřebným,“ doplňuje Hana Potměšilová.  

Redakce

Redakce

Magazín Inspirante je zaměřen na žurnalistiku, která nejen upozorňuje na nejrůznější sociální problémy, ale především nabízí řešení a pozitivně motivuje. Na redakci, grafice, provozu i inzerci se podílejí převážně lidé se zdravotním (či jiným) znevýhodněním. Tvoříme střechu informaci v rámci témat, která propojují oblasti zdravotní, sociální a vzdělávací. Baví nás rozmanitý pohled svět a doufáme, že bude s námi bavit i vás. Vznikli jsme jako jeden z projektů neziskové organizace Revenium. Jsme však tady, abychom spolupracovali se všemi neziskovými i ziskovými organizacemi, se všemi lidmi, pro které jsou témata rozmanitosti, inkluze a propojování různých světů důležitá.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!