Roušky a respirátory najdete nově v e‑shopu Revenia

Revenium nově nabízí ve spolupráci s certifikovanými výrobci roušky a značkové respirátory. Všechny ochranné pomůcky mají platné evropské certifikáty. Máme také originální šité roušky a ochranné šátky s nano vlákny od renomovaných českých sociálních podniků.

Výtěžek z prodeje rozvíjí sociální podniky, které zaměstnávají a podporují uplatnění osob se zdravotním postižením.

V mělnickém skladu Revenium se nám podařilo naskladnit tisíce roušek, respirátorů FFP2, ale také ručně šitých bavlněných roušek a nano „betelných“ šátků s membránou od českých sociálních podniků. Revenium tak reaguje na současnou situaci, zároveň se aktuální nabídkou snaží i v této nelehké době udržet chod neziskové organizace, která zaměstnává téměř 50 lidí se zdravotním postižením.

Co tedy máme na skladu:

  • Roušky třívrstvé
  • Respirátory FFP2 (vyrobeno v Číně, certifikace pro EU)
  • Respirátory FFP2 3M vč. uhlíkové verze
  • Betelné šátky s membránou (výrobce MYJÓMI, družstvo invalidů)
  • Roušky s bavlněnou dvouvrstvou roušku s kapsou (výrobce Sdružení Neratov, z. s.)

„Roušky a respirátory můžeme nabídnout jak jednotlivcům, máme balení po jednom kuse, ale zároveň také organizacím, v e-shopu najdete sety po několika desítkách i stovkách kusů. Díky dodavatelům můžeme roušky a respirátory nabízet za velmi příznivé ceny,“ uvedla předsedkyně představenstva neziskové organizace Revenium Hana Potměšilová.

Navíc díky štědrosti jednoho z donorů, který se spolkem Revenium spolupracuje, mohla nezisková organizace respirátory a rouškami obdarovat ty nejvíce potřebné. Dvě stovky respirátorů na onkologickou kliniku FN Motol a dalších 160 respirátorů Domovu sv. Josefa v Žirči, což je jediné hospicové zařízení v tuzemsku, které pečuje o lidi s roztroušenou sklerózou.

Tím, že je Revenium uznaným zaměstnavatelem, vše kolem roušek řeší naši zdravotně postižení kolegové, můžeme roušky prodávat i v náhradním plnění. Roušky a respirátory si můžete objednat přes e-shop nebo kontaktovat napřímo naše kolegy Honzu Krupku na e-mailu jan.krupka@revenium.cz a Pavla Maška na e-mailu pavel.masek@revenium.cz.

Foto: archiv Revenium

Redakce

Redakce

Magazín Inspirante je zaměřen na žurnalistiku, která nejen upozorňuje na nejrůznější sociální problémy, ale především nabízí řešení a pozitivně motivuje. Na redakci, grafice, provozu i inzerci se podílejí převážně lidé se zdravotním (či jiným) znevýhodněním. Tvoříme střechu informaci v rámci témat, která propojují oblasti zdravotní, sociální a vzdělávací. Baví nás rozmanitý pohled svět a doufáme, že bude s námi bavit i vás. Vznikli jsme jako jeden z projektů neziskové organizace Revenium. Jsme však tady, abychom spolupracovali se všemi neziskovými i ziskovými organizacemi, se všemi lidmi, pro které jsou témata rozmanitosti, inkluze a propojování různých světů důležitá.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!