Soutěž se Stanem proti melanomu – vyhrajte balíček kosmetiky pro citlivou pleť

Letos se bude konat již čtrnáctý ročník Stanu proti melanomu, a to pod mottem „Nezapomeňte na prevenci i v době COVIDové“. Preventivní a vyšetřovací akce upozorňuje na skutečnost, že jsme se během pandemie pro strach z nákazy vyhýbali preventivním vyšetřením u kožních lékařů. To se projevilo na statistice. Významně stoupl počet rizikových melanomů s tloušťkou nad 4 milimetry.

Stan proti melanomu startuje 14. a 15. září 2020 v Praze na Václavském náměstí na úrovni ulice Opletalova, pokračuje 21. září v Brně a končí 22. září 2020 v Ostravě.

A vy můžete letos nejen podstoupit zdarma preventivní vyšetření, ale navíc vyhrát exkluzivní kosmetický balíček!

Jedním z partnerů Stanu proti melanomu je síť lékáren Dr. Max, a protože je mediálním partnerem také náš magazín Inspirante.cz, dohodli jsme se, že pro vás připravíme soutěž o balíčky kosmetiky pro citlivou pleť, každý v hodnotě 1000 korun!

Lékárny Dr. Max, které představují přibližně 15 % všech tuzemských veřejných lékáren a jsou největší lékárenskou sítí v Česku, věnovaly do soutěže pět balíčků exkluzivní kosmetiky a jeden z nich vyhraje každá pětadvacátá správná odpověď na dvě jednoduché otázky:

1. Kolik návštěvníků přišlo do Stanů proti melanomu v uplynulých 13 ročnících?

2. Kolik zhoubných nádorů lékaři v uplynulých 13 ročnících odhalili?

Vaše odpovědi pošlete na e-mail soutez@inspirante.cz.forrest.miniserver.cz do 18. září 2020 do 23.55 hodin. Balíček vyhrává každá správná pětadvacátá odpověď, a to až do vyčerpání balíčků. Připojte k odpovědi vaše jméno, e-mailovou adresu a případně telefonní číslo. Vítěze budeme kontaktovat nejpozději 30. září 2020.

Pokud chcete malou nápovědu, stačí zabrousit na stránky Stanu proti melanomu.

Těšíme se na vaše odpovědi a hlavně na to, že se ve Stanu proti melanomu potkáme. Prevence totiž není nikdy dost!

Fota: archiv Stanu proti melanomu

Redakce

Redakce

Magazín Inspirante je zaměřen na žurnalistiku, která nejen upozorňuje na nejrůznější sociální problémy, ale především nabízí řešení a pozitivně motivuje. Na redakci, grafice, provozu i inzerci se podílejí převážně lidé se zdravotním (či jiným) znevýhodněním. Tvoříme střechu informaci v rámci témat, která propojují oblasti zdravotní, sociální a vzdělávací. Baví nás rozmanitý pohled svět a doufáme, že bude s námi bavit i vás. Vznikli jsme jako jeden z projektů neziskové organizace Revenium. Jsme však tady, abychom spolupracovali se všemi neziskovými i ziskovými organizacemi, se všemi lidmi, pro které jsou témata rozmanitosti, inkluze a propojování různých světů důležitá.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!