Pojďte si hrát, venku dáme Kamínkovanou

Milí rodiče (a děti), slibovala jsem vám nějakou hru, která by se dala hrát venku. Počasí láká k pobytu v přírodě nebo alespoň na zahradě, tak proč toho nevyužít.

K této hře potřebujeme 12 kamínků různých velikostí, na které napíšeme čísla od 0 do 10 v různých barvách. Abychom mohli hrát s kamínky i další hry, zvolíme čtyři barvy (v našem případě to byly žlutá, zelená, růžová a modrá). Kromě barev lze na kameny použít i fixy. Pro delší životnost nápisu doporučuji přestříkat bezbarvým lakem, pokud ho máte, ale není to nutné. Abychom měli od každé barvy tři kusy, uděláme jedno z čísel dvakrát, my si vybrali dvojku. 

Klikněte pro otevření a stažení všech variant hry:

Kamínkovaná

Další hry a cvičení na webu Inspirante:

Foto: archiv Gabriely Doleželové

Picture of Gabriela Doleželová

Gabriela Doleželová

Jsem zdravotní sestrou v neustálé akci. Sama nejsem pacientkou, nýbrž rodinným příslušníkem pacientů a pomáhám lupénkářům prostřednictvím pacientských organizací nebo v rámci vzdělávacích akcí pro odbornou i laickou veřejnost. Svěřené úkoly se snažím plnit do puntíku (Puntíkový den), šlapu do pedálů a ráda si poskočím (instruktor spinningu a jumpingu). Baví mě práce s dětmi, a to nejen těmi mými.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!

Udržitelnost a etika skupiny ČEZ