Online chat s Terezou Moravovou – kariérní a profesní poradna

Hostem online chatu na stránkách Inspirante.cz byla v pátek 5. dubna od 13 do 14 hodin Tereza Moravová, která má na starosti kariérní a profesní poradnu.

A kdo je spolupracovnice Revenia Tereza Moravová?

V současné chvíli pracuji již pátým rokem v oblasti náboru nových zaměstnanců do firmy. Vystudovala jsem obor Andragogika a personální řízení na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy a po zhoršení mého získaného postižení zraku jsem se rozhodla vystudovat také obor Speciální pedagogika na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy. Protože jsem na vlastní kůži poznala, že situace osob se zdravotním postižením není v České republice stále utěšená, rozhodla jsem se aktivně této oblasti věnovat. Nejvíce mě baví oblast zaměstnávání osob se zdravotním postižením, protože si myslím, že oblast práce je podstatnou součástí našeho života. Dlouhodobě se proto věnuji edukaci zaměstnavatelů, jak mohou osoby se zdravotním postižením integrovat právě do svých řad.

Redakce

Redakce

Magazín Inspirante je zaměřen na žurnalistiku, která nejen upozorňuje na nejrůznější sociální problémy, ale především nabízí řešení a pozitivně motivuje. Na redakci, grafice, provozu i inzerci se podílejí převážně lidé se zdravotním (či jiným) znevýhodněním. Tvoříme střechu informaci v rámci témat, která propojují oblasti zdravotní, sociální a vzdělávací. Baví nás rozmanitý pohled svět a doufáme, že bude s námi bavit i vás. Vznikli jsme jako jeden z projektů neziskové organizace Revenium. Jsme však tady, abychom spolupracovali se všemi neziskovými i ziskovými organizacemi, se všemi lidmi, pro které jsou témata rozmanitosti, inkluze a propojování různých světů důležitá.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!